Wijkkrant De Lewenborger bestaat sinds 1997 en is een uitgave van De Scheepsraad, de bewonersvereniging van Lewenborg. De krant wordt in een oplage van 5.500 verspreid in de wijken Lewenborg, Drielanden, Zilvermeer, Ruischerbrug, Ruischerwaard, Noorddijk en Rijksweg.
De redactie vergadert maandelijks en bestaat uit: Bram Hügel, Henk Busker, Joanna Paskiéwicz, Hanneke Verweij, Saskia Osinga en Suzanne Atema. Fotografie: Janet Bos. Eindredacteur is Bram Hügel.

De redactie werkt er hard aan iedere maand actueel, divers, aantrekkelijk en informatief wijknieuws te brengen. In de redactiestatuten zo geformuleerd: ‘De wijkkrant informeert de wijkbewoners over het gebeuren in de wijk op een positieve, constructieve en objectieve manier’. Dat doet de redactie onafhankelijk van het bestuur van De Scheepsraad. De bewonersvereniging faciliteert.

Kopij
Aanleveren kan tot uiterlijk 18.00 uur op de dag van kopijsluiting (zie onder voor de planning). Heeft u specifieke wensen m.b.t. de opmaak? Wij verzoeken u dan vriendelijk rekening te houden met de verwerkingstijd en bijtijds contact op te nemen met de redactie.

Advertenties
Aanleveren van advertenties kan tot uiterlijk 16.00 uur van de dinsdag volgend op de dag van kopijsluiting. Heeft u specifieke wensen i.v.m. de plaatsing? Ook dan verzoeken wij u vriendelijk rekening te houden met de verwerkingstijd voor de opmaak en dit bijtijds door te geven. Bij voorkeur ruim voor de sluitingstijd op dinsdag. Bel voor meer informatie: Henk Meis 06 – 1244 7483.

Klachten
Heeft u klachten over de plaatsing van uw kopij in één van onze edities? Stuur dan een e-mail naar redactie@lewenborger.nl met een duidelijke omschrijving van uw klacht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Top

NIEUWS AGENDA FOTO'S VIDEO'S CONTACT

Nieuws:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 weken geleden

De Lewenborger

... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer...
Top

Foto’s

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tijdlijnfoto's

Tijdlijnfoto's

155 foto's


Top

Top

Video

Top

Contact

Adres

Ons adres:

lewenborg groningen

Internet: