Welkom Gezondheidscentrum Lewenborg

In Gezondheidscentrum Lewenborg werkt een groot aantal zorgverleners samen onder één dak.

Zoals:

HUISARTSENPRAKTIJK LEWENBORG
Huisartsenpraktijk Lewenborg biedt samen met de andere zorgverleners van het gezondheidscentrum uitgebreide eerstelijnszorg aan voor de inwoners van Lewenborg, Meerstad, Ulgersmaborg, Oosterhoogebrug en omgeving.

BOOTS APOTHEEK LEWENBORG
Bij Boots apotheek Lewenborg kunt u terecht met al uw recepten die u van uw huisarts of specialist heeft gekregen. U vindt bij ons ook vrij verkrijgbare geneesmiddelen en producten op het gebied van health en beauty.

FYSIOTHERAPIE LEWENBORG + OOSTERHOOGEBRUG
Fysiotherapie Lewenborg + Oosterhoogebrug is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. U vindt ons op twee locaties: in Gezondheidscentrum Lewenborg en in de wijk Oosterhoogebrug (boven de Albert Heijn).

LOGOPEDISCH CENTRUM NOORD
Communiceren is een basisbehoefte voor jong en oud. Met onze logopedie ondersteunen wij u of uw kind hierin graag. Het Logopedisch Centrum Noord is een allround en gecertificeerde logopediepraktijk, met persoonlijke aandacht voor u als cliënt. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, zowel bij volwassenen als bij kinderen.

TSN THUISZORG
TSN Thuiszorg maakt zich sterk voor een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt, spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg die bij u past. Dat doen we snel en goed; we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Contact

Adres

Ons adres:

Kajuit 438 9733 CZ Groningen

Telefoon: